home wie&wat portfolio collectie contact
 
Wie zijn Studio vanDaan?

Daniëlle van BosseDaniëlle Schooleman is in 1997 gestart met haar eigen interieur ontwerp- en adviesburo . Daarvoor was zij 7 jaar werkzaam, onder meer als inkoper interieur, voor Maxis hypermarcher. Daniëlle volgde onder andere een opleiding binnenhuisarchitectuur en relevante vakcursussen bij  het centrum voor Lichtarchitectuur en het Nederlands Kleureninstituut. 
Door sterke groei van aantal en grote van opdrachten zetten wij regelmatig nieuwe stappen. Vandaar dat vanDaan® interieurs sinds januari een samenwerkingsverband is aangegaan met 


Ageeth VeldhuisAgeeth Veldhuis is in 2005 gestart met Juffers Interieurstyling. Daarvoor was zij jarenlang werkzaam als directieassistent binnen verschillende directies van Achmea. Het roer ging zeven jaar geleden om met de start van Juffers interieurstyling. Om feeling te krijgen met het vak heeft ze de eerste jaren veel geleerd met het inkopen/verkopen van meubilair en interieuraccessoires op Lifestyle beurzen. Tegelijkertijd kwamen de eerste opdrachten binnen voor het op maat inrichten van woonhuizen, poolhouses, gastenverblijven en tweede woningen in binnen- en buitenland.

Onder de naam Studio vanDaan® kunnen Ageeth en Danielle voortaan van het allereerste idee tot en met de laatste punt op de 'i' van uw Interieur ervoor zorgen dat al uw wensen -en meer- gerealiseerd gaan worden.

Omdat wij het ook erg leuk vinden de kennis die we ondertussen in huis hebben te delen met studenten in ons vakgebied is 
vanDaan® interieurs  in 2010 is opgenomen in het Register van Erkende Leerbedrijven. Studenten van het CIBAP vakcollege interieur, verf, management met als uitstroomrichting kleur&interieur en studenten van het Nimeto worden gedurende hun stageperiode toegevoegd aan het team van Studio vanDaan®. 

Gea van Dijken 15-06-1989, studeert aan het CIBAP vakcollege en doet haar afstudeerstage bij VanDaan® in de periode van augustus 2010 tot januari 2011.

Merle van Hattum studeert aan het Nimeto te Utrecht en doet haar tweedejaarsstage bij VanDaan® in de periode van januari 2011 tot april 2011.

Kristel Lambers  studeert aan het CIBAP vakcollege en doet haar tweedejaarsstage bij VanDaan® in de periode van april 2011 tot juni 2011.

Jolien Jansen , studeert aan het CIBAP vakcollege  en doet haar afstudeerstage bij VanDaan® in de periode van augustus 2011 tot januari 2012.

home l wie&wat l portfolio l collectie l contact l printdocument & links l sitemap
Daniëlle Schooleman
Studio vanDaan® | ontwerp advies bouwbegeleiding interieurinrichting


Brederostraat 135, 8023 AS Zwolle
t. 038 422 64 92
m. 06 53 56 56 10 Danielle
m. 06 54 96 78 55 Ageeth